Kezdőlap arrow Bérlők arrow HNS Műszaki Fejlesztő Kft.  
2018. február 20.
HNS Műszaki Fejlesztő Kft. PDF Nyomtatás E-mail

Kapcsolattartó: Józsi Ottó

Telefon: +36 96/506-930

E-mail:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Internet: www.hns.gyor.hu

A HNS Műszaki Fejlesztő Kft. 1989-ben alakult, jelenleg a győri Ipari Parkban működik. Tevékenységi területe kiterjed különböző mérő- és tesztelő berendezések, szerelőrendszerek fejlesztésére és gyártására, valamint vezérlő-, mérő-, adatgyűjtő és feldolgozó szoftverek fejlesztésére.  

Jelenlétünk az iparban

Termékeinkkel, gyártmányainkkal és szolgáltatásainkkal a gyártóipar igényeire fókuszálunk.

A gyártóipari igény kiszolgálására már a szakemberképzés területén tettünk megalapozó lépéseket; a leendő szakemberek már tanulmányaik során, a korszerű mérési és minőségbiztosítási ismeretek között megismerkedhetnek az oktatási intézmények számára kialakított, speciális konfigurációjú és műszerezettségű SPC (statisztikai folyamatszabályozás) laboratóriumainkkal.

Komplex megoldásainkat szívesen szállítjuk a magas minőségi követelményeket támasztó, magas innovatív értéket és rövid szállítási határidőt megkövetelő autóipari és elektronikai alkatrészgyártók számára.

Jelenlétünk partnereink gyártási és vizsgálati folyamataiban

Eszközeinket az ipar számos helyén alkalmazzák a gyártási folyamat minőségi feltételeinek biztosítása terén.

Eszközeinkkel, megoldásainkkal

  • mérnek

méret-, alak- és helyzetjellemzőket, nyomást, erőt, nyomatékot, súlyt, színt, sűrűséget, fényáramot, különböző speciális jellemzőket (betöltött gázmennyiség, robbanási szilárdság, tömítettség), stb.

  • ellenőriznek

Tengelytest csoport méretet, alak - és helyzetparamétereket, indítómotor elektromos-, nyomaték- és élettartam jellemzőit, személygépkocsi ablakmosó berendezést, üzemanyag ellátó rendszereket, stb.

  • szerelnek

üzemanyag ellátó rendszereket különböző személyautókhoz és teherautókhoz.

Kiemelt jelentőségűek a teljes szerelést, gyártáskövetést és mindendarabos gyártásközi- és végellenőrzést végző rendszereink.

Innovatív képességünk hatása megoldásaink újdonságtartalmára

Cégünk rendelkezik szabadalmi oltalom alá helyezett fejlesztési eredménnyel, melyet a forgó jelátvezető termékünkben hasznosítunk.