Kezdőlap arrow Bérlők arrow NTK Ipari-Elektronikai és Kereskedelmi Kft.  
2024. április 23.
NTK Ipari-Elektronikai és Kereskedelmi Kft. PDF Nyomtatás E-mail

Kapcsolattartó: Tóth Gyula

Telefon: +36 96/523-268
Fax: +36 96/430-011 

E-mail:  Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges
Internet: www.ntk-kft.hu

Az NTK Ipari-Elektronikai és Kereskedelmi Kft. 1994 óta szállít automatizálási megoldásokat magyar és külföldi megrendelői számára. A vállalkozás a termelő ipar minden területén, illetve a készülék és gépgyártás számára kínál megoldásokat.

Az elmúlt időszakban az ipar különböző területein elvégzett munkáink számos tapasztalattal vértezték fel munkatársainkat. A tapasztalatok mellett, a rendkívül gyorsan fejlődő automatizálási technikák, technológiák tudásunk folyamatos fejlesztését kívánják, amit oktatási intézmények képzései, és gyártó partnereink workshopjai, oktatási kurzusai segítségével biztosítunk.

Cégünk a folyamatos képzések, és az összegyűlt szakmai tapasztalatok révén nem csak termékeket, hanem megoldásokat, rendszereket is képes kínálni. Partnereink műszaki problémáira optimális megoldásokat keresünk, mely során az egyes műszaki megoldásokat, értékesítés előtt telephelyünkön, és szükség esetén partnereink telephelyén is teszteljük. Nem csak az optimális műszaki megoldás megtalálásában, hanem az üzembe helyezésben, telepítésben is segítséget nyújtunk, illetve igény esetén a tervezéstől a kivitelezésig elvégzünk minden feladatot.