Kezdőlap arrow Rendezvények arrow Netlab Projekt - 9. Irányítócsoport találkozó  
2018. április 23.
Netlab Projekt - 9. Irányítócsoport találkozó PDF Nyomtatás E-mail

Dátum, helyszín: 2012. 09.06. Schottwien am Semmering

A 2012.szeptember 06-án lezajlott 9. Irányítócsoport találkozó sikerrel zárult. A program egy rövid köszöntő után a projekt eddigi eredményeinek bemutatásával, az eddigi 4 év sikereinek áttekintésével folytatódott. A megbeszélés folyamán minden partner megfogalmazta, mit profitált ebből a projektből mind szakmailag,mind pedig emberileg.

A találkozó fő témájául a 2013. januárban megrendezésre kerülő zárókonferencia szolgált. A beszélgetés fő vonalát a konferencia részletes programjának felépítése, valamint megfelelő szakértők, előadók megtalálása adta. A téma egy intenzív workshop formájában került megvitatásra, melynek folyamán az osztrák és magyar fél véleményei, javaslatai bővebb kifejtésre kerültek.

A legfontosabb felmerült kérdések a következők voltak: 

  • Kövessük-e a korábbi konferenciák felépítését, vagy kövessünk valami egészen új koncepciót?

  • Mely személyek lehetnek a legmegfelelőbbek arra – mind osztrák, mind magyar oldalról – hogy a projekt keretében hiteles és szakmailag kitűnő előadást tartsanak a megjelentek előtt?

  • Legyen-e pódiumbeszélgetés, ha igen, milyen formában?

Az Irányítócsoport találkozó folyamán rögzítésre került 2013.01.17-e a zárókonferencia időpontjaként. Végül a projekttel kapcsolatos következő feladatok és jövőbeli találkozók időpontjai kerültek előtérbe, mely egyben a program zárásául is szolgált.