Kezdőlap arrow Rendezvények arrow NetLab - Meghívó a zárókonferenciára  
2018. április 23.
NetLab - Meghívó a zárókonferenciára PDF Nyomtatás E-mail

Dátum, helyszín: 2013.01.17, Szombathely

Munkaerőpiac-nyitás. Gazdasági válság. Szakmunkás-hiány. Tapasztalatok és sikerek Ausztria és Magyarország közti határon átnyúló szociális partnerségi együttműködés, a „Netlab” 5 évéből.

Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

A hálózati együttműködés létrehozása a munkaerőpiacon a magyar-osztrák határon (Netlab) projekt turbulens időket élt át: a munkaerőpiaci korlátozások végét, a gazdasági válságot, a politikai változásokat. Ennek ellenére innovatív intézkedéseket sikerült megvalósítani. Mely tapasztalatokat és tanulságokat vonják le a partnerek az öt évnyi együttműködésből? Milyen jelentősége van az ilyen határmenti projekteknek, mint a Netlab az államok számára? Milyen értékkel bírnak majd az ilyen jellegű kezdeményezések az EU-ban a jövőben?

Tisztelettel meghívjuk egy rövid visszatekintésre és jövőbe néző kitekintésre a projektpartnerekkel együtt:

Dátum: 2013. január 17.

Időpont: 10:00- 13.30

Helyszín: Kámoni Arborétum, Látogatóközpont 9700 Szombathely, Szent Imre herceg u. 84/b.

A rendezvény tematikus súlypontja: a határmenti projektek külső keretfeltételei, a modulok eredményeinek bemutatása, a határmenti együttműködés 2014 és 2020 között.

Jelentkezés: legkésőbb 2013. január 14-g, e-mailben a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges címen.

A rendezvény a hálózati együttműködés létrehozása a munkaerőpiacon a magyar-osztrák határon Netlab-projekt kerül megrendezésre. A projekt rendezvényeiről, tevékenységeiről további információt a www.netlab-online.eu honlapon találhatnak.

Meghívó letöltése: letöltés